Eple opp på eplet?

Det kan jo være det blir litt for mye epler (og litt for mye å fikle med for noen), men til første skolestart hadde elevene mine røde epler med navn i hvit skrift på pulten sin da de kom inn i rommet. Jeg har bestemt meg for å teste ut om det går an å ha to elever på en pult, så derfor tenker jeg at eplet kan være stedet elevene legger iPaden sin. Og blyanter og viskelær og alt annet rot (som jeg prøver å unngå).

Bilde med røde epler som navnelapper på en pult

Vel, mine epler var ikke tilstede i klasserommet på dag to (det tok av med fikling, kan du si), men de gjør snart comeback. Lover. Kanskje dine elever lar eplene være i fred litt lenger?

Dette bildet illustrerer deler av ressursen

Bruk dem om du vil, eller la være. Trykk på bildet over for å laste dem ned (du må være medlem på siden, men det er så klart gratis!). Jeg har lagt dem i PowerPoint-fil, men det er nok mulig å redigere den i Open Office om du trenger det. Og dersom du ønsker fonten jeg har brukt, finner du den her – gratis til personlig bruk.

vi høres plutselig hilsen linn

2 kommentarer til «Eple opp på eplet?»

Si noe, da vel!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.