Eple opp på eplet?

Det kan jo være det blir litt for mye epler (og litt for mye å fikle med for noen), men til første skolestart hadde elevene mine røde epler med navn i hvit skrift på pulten sin da de kom inn i rommet. Jeg har bestemt meg for å teste ut om det går an å ha to elever på en pult, så derfor tenker jeg at eplet kan være stedet elevene legger iPaden sin. Og blyanter og viskelær og alt annet rot (som jeg prøver å unngå).

Bilde med røde epler som navnelapper på en pult

Vel, mine epler var ikke tilstede i klasserommet på dag to (det tok av med fikling, kan du si), men de gjør snart comeback. Lover. Kanskje dine elever lar eplene være i fred litt lenger?

Dette bildet illustrerer deler av ressursen

Bruk dem om du vil, eller la være. Trykk på bildet over for å laste dem ned (du må være medlem på siden, men det er så klart gratis!). Jeg har lagt dem i PowerPoint-fil, men det er nok mulig å redigere den i Open Office om du trenger det. Og dersom du ønsker fonten jeg har brukt, finner du den her – gratis til personlig bruk.

vi høres plutselig hilsen linn

2 kommentarer til «Eple opp på eplet?»

    1. Jeg tror jeg liker det, men jeg må prøve ut litt flere løsninger også tror jeg. Har du testet selv?

Si noe, da vel!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.