Lær med frk Linn

Når det er ting jeg ikke kan, som jeg har lyst til å lære meg, er det første stedet jeg oppsøker internett. Jeg googler både det ene og det andre, vandrer fra side til side, havner stadig lenger og lenger unna det jeg faktisk leter etter (det er jo så mye morsomt å finne der ute!), og ender som oftest opp med å runde internettets mørke (vel, misforstå meg rett) kriker og kroker. Blir jeg noe klokere? Ja, som oftest blir jeg det. Har jeg vært effektiv og målrettet? Absolutt ikke. Og har jeg brukt mye mer tid enn det jeg egentlig har? Oh yes! Så for at du ikke skal bruke mer tid enn du har, eller risikere å gå deg vill på internett (det kan faktisk skje), så jobber jeg akkurat nå med å utvikle nettkurs som du kan bruke målrettet til å lære deg akkurat det du ønsker.

Og du! Det er lov å komme med ønsker til både fremtidige nettkurs og IRL-kurs (les: in real life), for ja, jeg holder sånne ekte ta og føle på-kurs også (vel, uten ta og føle på-delen da, for det ville bare være rart). Send meg en mail om du vil at jeg skal komme til din skole, og så finner vi en løsning sammen. Vi ses plutselig!

// Linn
// hei@frklinn.com

2 kommentarer til «Lær med frk Linn»

  1. Jeg ønsker meg nett kurs hvordan introdusere læringspartnere på en god måte for de aller minste. Gjerne forslag til gode ideer også….
    Super fint nett sted, Linn!

Si noe, da vel!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.